web analytics

Evenementgegevens


In het weekend van 20 t/m 23 juli 2018 organiseert WSV Maurik het WSV Maurik Jeugdkamp 2018. Een sportweekend voor jeugd van 8 t/m 16 jaar.

20-07-2018 Jeugdkamp WSV Maurik - actiefoto wakeboardenHet jeugdkamp is opgezet om de jeugd kennis te laten maken met klassiek waterskiën, wakeboarden en blootvoet skiën achter een boot. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren trainers. Daarnaast is er ook genoeg tijd voor fun, zoals banaanvaren, of kneeboarden. Iedereen is welkom: wel of geen lid van WSV Maurik, wel of geen ervaren in waterskiën/wakeboarden. Als je zin hebt om mee te doen ben je welkom!

Op de laatste dag krijgt iedere deelnemer de kans om te laten zien wat hij/zij geleerd heeft. Ze krijgen zelfs een heus certificaat mee naar huis, dat ondertekend is door de trainers.

Overnachten

20-07-2018 Jeugdkamp WSV Maurik - overnachtenTijdens het kamp wordt overnacht op het terrein in een eigen tent. Ontbijten, lunchen en avondeten gebeurt in de feesttent of bij heel slecht weer binnen in het clubhuis. Douchen kan in het sanitair gebouw. Uiteraard is toezicht hierbij aanwezig.

Deelname en kosten

meld je hier aan, geef je hier opOm mee te doen aan het WSV Maurik Jeugdkamp 2018 moet van tevoren worden ingeschreven op de site van WSV Maurik. Iedereen tussen 8 en 16 jaar kan meedoen, ervaring is niet vereist. Ondanks dat steeds gewerkt wordt met zwemvesten, is het bezit van een zwemdiploma verplicht.

De kosten voor niet-leden zijn € 205,-. Leden betalen € 170,-.

Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort