web analytics

Evenementgegevens


De. Hele. Winter. Niet. Boarden.
Je moet er toch niet aan denken. Dat hoeft gelukkig ook niet, want dankzij de #WinterWakeSessions bij Zeumeren Watersport kun je deze winter toch ff lekker het water op!

In samenwerking met Redbull organiseert de kabelaar uit Voorthuizen deze winter een aantal winter wake sessies. De sessie’s duren 1,5 uur en zullen plaatsvinden op geselecteerde weekenddagen. Op deze manier kun je jouw skills toch ff op peil houden, of verbeteren! #WinterWakeSession1 vindt plaats op 5 december van 12.30 tot 14.00 uur.

Brrr

Tuurlijk, het wordt wel een frisse toestand. Maar daarom krijg je voor na afloop een gratis douchemuntje. En je ontvangt ook een blikje Redbull, zodat je vleugels krijgt om jezelf nog meer te bewegen en zo lekker op temperatuur te blijven. Hoewel het gebruik van een steamer natuurlijk ook altijd een goed idee blijft. 😉

Opgeven en kosten voor #WinterWakeSessions

meld je hier aan, geef je hier opOm mee te kunnen doen moet je jezelf van tevoren opgeven via de website. De kosten zijn 22 euro, inclusief douchemuntje en blikje Redbull.

De pret begint om 12.30 uur en je bent vanaf 12.00 uur welkom om je te melden bij de receptie en je voor te bereiden. Let op: sessies gaan door bij een minimum van 12 personen. Mocht dit aantal niet gehaald worden ontvang je 1 dag vooraf bericht en wordt de sessie verplaatst.


Bron evenementfoto: Jorgen Hendriksen