web analytics

Evenementgegevens


Op 29 september neem Waterskibaan Sneek afscheid van het seizoen met Wake at Night. Het belooft een gezellige avond te worden.

Om 19.00 uur wordt begonnen met een barbecue en na een uurtje smikkelen kun je het water op, de zonsondergang tegemoet varen. Het is de bedoeling dat je met verlichting je outfit pimpt, zodat je stijlvol én verlicht door het donker kunt doorvaren. Om 22.30 uur gaat de baan uit en kun je nog even gezellig naborrelen.

Voor de leukst gepimpte rider ligt een leuk prijsje klaar.

Deelname en kosten

meld je hier aan, geef je hier opJe kunt je opgeven voor Wake at Night via info [a] waterskibaansneek.nl. Als je wilt meedoen, kost dat € 15,- inclusief barbecue. Wil je alleen barbecuen? Dan betaal je de helft: € 7,50.

Let op: deelname is op eigen risico. Als je niet voldoende verlicht bent is het niet toegestaan om deel te nemen, dit ter beoordeling van de organisatie. Alleen wakeboarders die zonder problemen de baan kunnen rondkomen mogen starten.


Meer informatie: Site van Waterskibaan Sneek.Facebookpagina van Waterskibaan Sneek.Instagram van Waterskibaan Sneek.
Aanbevolen
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie