web analytics

Evenementgegevens


Op 23 en 24 juni 2018 zal op de Brielse Meer de Ultimate Ski & Wake 2018 worden georganiseerd. En dat betekent waterskiën en wakeboarden, maar er zijn ook watersport bedrijven die sloepen of andere watersport artikelen willen showen of laten testen. Kortom: dé natte droom voor iedere watersporter.

Het is de tweede editie van dit watersportevenement. Je kunt kijken naar topmerken van waterski- en wakeboardboten, die met hun paradepaardjes aanwezig zullen zijn. Ze gaan alles laten zien wat deze boten kunnen. Er worden demonstraties gegeven door waterskiërs en wakeboarders. Voor 2018 zijn ook flyboarders aanwezig en is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te waterskiën en wakeboarden achter diverse boten, ook zullen er diverse funtubes liggen om heerlijk over het water te glijden.

Float Party Ultimate Ski & Wake 2018

Het belooft het gezelligste watersport feestje van Nederland te worden: de Float Party! Neem je eigen boot mee, leg het voor anker en ga lekker chillen met iedereen. Het maakt niet uit of je een grote boot of een kleine opblaasboot hebt: als het drijft kun je meedoen.

23-06-2018 Ultimate Ski & Wake 2018 - plattegrondDe float party kan alleen maar een groot succes worden met zoveel mogelijk deelnemers en zoveel mogelijk opblaas attributen in het water. Daarom wordt een prijs uitgeloofd voor de meest originele float die in het water ligt.

Let op: je kunt op de locatie niet een boot te water laten.

Shopping area

Natuurlijk kun je ook voor een leuke prijs dikke gear scoren. Je kunt je hart ophalen aan de vele vette boten, maar ook is er een watersportbeurs met stands voor tentoonstelling producten, demonstraties en verkoop van watersportartikelen. Daarnaast is er een Outlet Beurs, met de mooiste aanbiedingen voor watersport artikelen.

Kosten en deelname

Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon naar Paviljoen Breezze reizen, aan de Veckhoekse Sluisweg 2, 3237LW in Vierpolders. Deelname is gratis, voor de waterski- en/of wakeboardsesh betaal je een gereduceerd tarief. Alle verdere informatie is te vinden via www.ultimateskiwake.nl.


Bron: Ultimate Ski & Wake 2018 / Louis van Brero
Meer informatie: Site van Ultimate Ski & Wake 2018.Facebookpagina van Ultimate Ski & Wake 2018.Geen Instagram.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort