web analytics

Evenementgegevens


In de meivakantie organiseert SKEEF het Meivakantie Wakeboardkamp, voor kinderen van 8 tot en met 16 jaar. Het is een dagkamp van 09.00 – 17.30 uur waarbij je allerlei stoere activiteiten op het land, maar vooral op het water doet!

Iedere dag gaan alle kids op de baan (waterskiën, wakeboarden, kneeboarden en wakeskaten) en/of krijgen ze een actief programma met beach games, suppen en af en toe meehelpen in de keuken om een super lunch of smoothie klaar te maken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het programma inhoudelijk worden aangepast.

Waterski Tournament

Het Zomerkamp wordt afgesloten met een Waterski Tournament; een spetterende show door de kinderen, waarin ze laten zien wat ze geleerd hebben. Hierbij zijn de ouders/verzorgers alvast uitgenodigd. Deze show begint de laatste dag om 15.00 uur.

Kosten en opgeven

De kosten voor het SKEEF meivakantie wakeboardkamp bedragen € 195,- voor 3 dagen. Je wordt volledig verzorgd. Want de hele dag buiten, dat vreet energie!
meld je hier aan, geef je hier opInbegrepen is thee, limonade, uitgebreide lunches en lekkere tussendoortjes. Daarnaast is er op de laatste dag een afsluitend hamburgermenu met salade en frietjes. Hierbij kunnen de ouders en/ of broertjes en zusjes gezellig aansluiten (voor €10 p.p. broodje hamburger, salade en frietjes- exclusief drankjes).

Je kunt je kinderen opgeven via info [a] skeef.nl.


Meer informatie: Site van eigenaar.Facebookpagina van eigenaar.Instagram van eigenaar.
Aanbevolen
WakeboardOnline End of Season SALE - Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod voor de beste prijs!
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort