web analytics

Evenementgegevens


Op 1 april a.s. gaat in Harkstede de winterjas uit en is de Seizoensopening 2018 bij Break Out Grunopark. En nee, voor zover ik weet is dit geen 1 april grap.

De Groningse kabelaar is er weer helemaal klaar voor. Het wordt weer een mooi jaar, met diverse activiteiten en ook evenementen, waaronder de finale van de Noorder Wakeboard Challenge en natuurlijk het door The Bares georganiseerde Wakedream met NSK Wakeboard Cable.

aanmelden en kosten

Wees er bij, wanneer de viermaster op 1e Paasdag weer wordt ingeschakeld. Voor het prettig prijsje mag je maar liefst tot 4 uur lang losgaan op het water met een wakeboard of op waterski’s. Daarnaast krijg je ook een kop warme chocolademelk aangeboden. Wil je tussendoor of na afloop de gebruikte energie aanvullen met lekker eten? Scoor dan een daghap voor € 11,- en dan krijg je er ook nog twee extra consumpties bij.

meld je hier aan, geef je hier opAanmelden kan telefonisch, via 050-5411706, of via info [a] breakout-grunopark.nl. Om mee te doen betaal je € 30,-. Voor seizoenskaarthouders is dit evenement gratis, leden van TSVG en leden van The Bares betalen € 20,-.


Meer informatie: Site van Break Out Grunpark.Facebookpagina van Break Out Grunpark.Instagram van Break Out Grunpark.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort