web analytics

Evenementgegevens


Heb je altijd al eens willen kennismaken met de leukste extreme sport van Nederland? Of ben je al actief met waterskiën of wakeboarden en wil je jouw vriend(in) kennis laten maken? Dat kan, tijdens de Nationale Open Dag 2020, georganiseerd door de NWWB.

Een flink aantal waterski en wakeboard verenigingen in Nederland bieden je de mogelijkheid om voor een klein bedrag kennis te laten maken met de sport. Alle benodigdheden kun je lenen, je hoeft alleen een een zwembroek, handdoek, douchegel en natuurlijk een goed humeur mee te nemen.

Iedereen is welkom, het maakt niet uit of je al eens eerder eens hebt gewaterskied of gewakeboard. Wel is belangrijk dat je in ieder geval een zwemdiploma hebt.

Locaties Open Dag 2020

Welke locaties precies gaan meedoen met deze open dag, wordt later bekendgemaakt. Er zijn ook verenigingen en exploitanten die op een ander tijdstip een Open Dag organiseren.
Voor de complete informatie hierover data kun je Wakeboard Nederland volgen op Facebook of Instagram.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie