web analytics

Op zondag 24 juni (let op: datum is gewijzigd) is het weer tijd voor de Liquid Force Wakeboard BOK 2018 bij Burnside Cablepark in Emst!

Het nieuwe pand is dan al weer helemaal in gebruik, dus deze editie belooft nog meer epic te worden dan voorgaande jaren. Een dikke wedstrijd, veel gezelligheid en natuurlijk een dresscode: dat zijn de ingrediënten voor de Liquid Force Wakeboard BOK 2018.

Homeless

24-06-2018 Wakeboard BOK thema HomelessOh ja, de dresscode. Die is dit jaar Homeless. Overnachting in kartonnen doos naast de afvalbakken kan gereserveerd worden. Maar wees snel want er is maar weinig plek!! Verder nog de tip dat bij een kringloopwinkel vaak errug leuke daklozenoutfitjes gescoord kunnen worden. Want tja, een dakloze op straat van zijn kleding beroven is wel een tikkie onsympathiek, natuurlijk.

deelname en kosten

Het aanmelden is deze keer easy peasy: gewoon naar Emst rijden en je aanmelden bij de receptie. Om mee te doen betaal je € 25,-. Als je wilt komen kijken, is het gratis. De resultaten van dit evenement tellen mee in de LiquidForce Cable Competition Tour 2018.


Meer informatie: Site van Burnside Cablepark.Facebookpagina van Burnside Cablepark.Instagram van Burnside Cablepark.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort