web analytics

Evenementgegevens


Op 13 juni 2020 organiseert Seven-Twenty Cablepark in Sevenum een International 2 Star Event. Dit doen ze naar aanleiding van hun 10-jarig jubileum.

Riders uit de hele wereld zijn welkom op het International 2 star event bij Seven-Twenty Cablepark om te komen laten zien wat ze in huis hebben. De punten tellen namelijk mee voor de internationale IWWF-rating, dus dat motiveert wel om dikke tricks te laten zien.

13-06-2020 International 2 star event bij Seven-Twenty Cablepark in Sevenum, Limburg10-Jarig jubileum Seven-Twenty Cablepark

De kabelaar in Sevenum viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en dat willen ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit evenement is om die reden opgezet.

Opgeven en kosten

meld je hier aan, geef je hier opOm mee te kunnen doen moet je ingeschreven zijn bij Cablewakeboard.net en lid van de NWWB. Opgeven gaat via de NWWB-site en kan tot en met 8 juni 2020.
De kosten vind je ook op de NWWB-site.

Ben je benieuwd wie zich al hebben ingeschreven? Kijk dan hier.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie