web analytics

Evenementgegevens


Op zondag 11 maart is de Cablepark Aquabest Seizoensopening 2018. Eén van de oudste kabelaars van Nederland begint op die dag met een nieuw seizoen en introduceren ze ook een nieuwe aanbieding.
De wielen draaien van 13.00 uur tot 17.00 uur, zodat jij een lekker frisse neus kunt halen op het water van Aquabest.

Daarnaast is in de wakeboardshop diverse gear te bekijken. Ook staat erg gunstig geprijsde 2017-modellen, met kortingen van 30% tot 70%!

aanmelden en kosten

meld je hier aan, geef je hier opOm mee te doen, moet je jezelf ff aanmelden. Dat kan via info [a] cableparkaquabest.nl, of via 0499-392121. Deelname is voor seizoenkaarthouders 2018 gratis, alle anderen betalen slechts € 10,-.

Zomerkaart

Als je dan de smaak van het wakeboarden weer te pakken hebt, check dan de nieuwe zomerkaart die wordt geïntroduceerd. Je kunt dan in de periode van 9 juli t/m 19 augustus iedere dag gebruik onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het Cablepark.

Scoor je deze kaart in de maand maart, dan krijg je gratis 5 extra dagkaarten cadeau. Die dagkaarten kun je gebruiken in de rest van het seizoen! De prijs van deze kaart? Personen t/m 11 jaar betalen € 299,- en personen van 12 jaar en ouder € 429,-. Dat is een stuk prettiger geprijsd dan een seizoenskaart en de kans dat je in die periode mooi weer hebt is natuurlijk behoorlijk groot.


Meer informatie: Site van Cablepark Aquabest.Facebookpagina van Cablepark Aquabest.Geen Instagram.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort