web analytics

 

Wakeboard Agenda biedt een zo compleet mogelijk overzicht van alle wakeboard en waterski evenementen in Nederland, of waarbij Nederlandse deelnemers aanwezig zijn.

Hier vind je een overzicht gesorteerd op maand. Wil je liever alle evenementen op een rij? Klik dan hier.

Heb je een tip voor een evenement? Laat het even weten door hier te klikken.


Laden… Laden…

tips

Heb je tips over evenementen die toegevoegd kunnen worden? Je kunt ze insturen via de contactpagina. Alle waterski- en wakeboardevenementen zijn welkom, ongeacht of dit achter een boot, winch, kabel, of tweemaster is. Enige voorwaarden zijn dat het in Nederland gehouden moet worden, of dat er Nederlandse riders/skiërs bij aanwezig zullen zijn.
De beheerder van de site houdt zich het recht voor om een evenement niet te vermelden.

let op

De informatie die op Wakeboard Agenda wordt vermeld is gebaseerd op informatie van derden. De medewerkers van deze site kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor wijzigingen, onjuiste informatie, typefouten of andere ongemakken.

Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeskates voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort
  • Geen evenementen bekend.