web analytics

2021-024 Thomas Hesselink is nu LiquidForce rider

Thomas Hesselink wordt Liquid Force rider

Dat is een mooi vooruitzicht voor 2022: Thomas Hesselink wordt LiquidForce rider! De 15-jarige wakeboard rider switcht daarmee van O'Brien Benelux naar de Vloeibare Kracht.
Lees meer...
Meld nieuws aan Wakeboard Nieuws.Meld een evenement aan Wakeboard Agenda.
Seven-twenty Cablepark eindejaarsactie

Regel het voordat het te laat is!

Je weet het vast al wel: op 21 december om 13.00 uur loopt de Maja kalender af en komt er een einde aan een tijdperk. Koop dus nog snel ff je seizoenskaart 2013 voor Seven-twenty Cablepark, voordat het te laat is! Je weet maar nooit hoe de wereld er na 21 december uitziet, dus dan heb je dit maar vast geregeld. De jongens van Seve-twenty maken het extra aantrekkelijk: als je voor de 21e de kaart bestelt en voor 1 januari betaalt, krijg je maar liefst 10% korting! Je kunt het regelen via info@seven-twenty.nl, of via telefoon op 077-4670178. Doe het snel, nu het nog kan! >> Meer informatie: Bron: FB-pagina Seven-twenty Cablepark | bron afbeelding: FB-pagina Seven-twenty Cablepark.
Lees meer...
Ontwerp een nieuw logo voor Wakeboardblog.nl

Ontwerp een nieuw logo voor Wakeboardblog.nl

Ben jij creatief en goed in het bedenken van een logo? Zet dan je skills in voor Wakeboardblog.nl en win een vet wakeboard. Wakeboardblog.nl is al een aantal jaren actief om het laatste wakeboardnieuws en alle wakeboardmogelijkheden van Nederland in kaart te brengen. Ze vinden het nu tijd geworden om een ander logo te gebruiken. Aangezien zij altijd al nauw hebben samengewerkt met Jobe Sports heeft Jobe een prijs beschikbaar gesteld voor degene die het winnende logo ontwerpt. Deze persoon krijgt een 2013 Max Wakeboard,  het gloednieuwe Pro Model model van Maxine Sapulette! De verdere voorwaarden kun je hier vinden. Ik wens je veel succes toe! >> Meer informatie: Bron: Wakeboardblog.nl | bron afbeeldingen: Wakeboardblog.nl.
Lees meer...
Jobe werkt samen met Layar

Jobe werkt samen met Layar

Zoals eerder gemeld is de nieuwe Jobe catalogus gevuld met innovatieve producten. Maar ook de catalogus zelf is voorzien van een innovativiteit. Op verschillende pagina's zie je een "View with Layar" button. Als je de Layar app op je smartphone hebt geïnstalleerd en daarmee de camera van je smartphone op de pagina richt, zul je zien dat er extra content aangeboden wordt! Bij het voorblad van de catalogus verschijnt een mooie clip van wat Jobe te bieden heeft, maar bijvoorbeeld op een pagina met wakeboards krijg je een filmpje over de wakeboard, een overzicht van de verschillende maten, actiefoto's, enz. Op deze manier biedt diezelfde catalogus plotseling een veel grotere hoeveelheid informatie, die je met je smartphone kunt opvragen. Heb
Lees meer...