web analytics

Waterskibaan Sneek. Foto: Sander Buist.

Organisatie NWC kondigt editie 2022 aan

De organisatie van de Noorder Wakeboard Challenge, de wakeboardcompetitie die op 5 locaties in Noord-Nederland plaatsvindt, heeft de 2022 editie aangekondigt. Dit deden ze op hun sociale media en website.
Lees meer...
Meld nieuws aan Wakeboard Nieuws.Meld een evenement aan Wakeboard Agenda.
Nieuw cablepark in Voorthuizen

Nieuw cablepark in Voorthuizen

In de buurt van Amersfoort komt er een cablepark op recreatieterrein Zeumeren, vlakbij Voorthuizen. Al eerder is de plas bij Zeumeren met 3 ha vergroot, om ruimte te geven aan een zwemstrand en aan de kabelbaan. Het was in eerste instantie de bedoeling de baan in 2011 aan te leggen, maar dit is destijds uitgesteld. Het is nu de bedoeling dat de baan deze zomer zal openen. Wie de baan gaat exploiteren is me nog niet bekend. Ik heb wel uit meerdere bronnen begrepen dat het nu echt definitief is dat het zal doorgaan. Recreatieplas Zeumeren is al jaren bekend bij de mensen die in midden Nederland wonen. Er kan worden gezwommen, gevist, er is een groot overdekt avonturenpark (Schateiland
Lees meer...
Logo Betuwestrand

Betuwe Strand presenteert prijzen 2013

Betuwe Strand heeft haar prijzen voor 2013 bekendgemaakt via hun waterski boekje. Het is onderdeel van een informatiepakketje, dat je kunt aanvragen door een e-mail te sturen naar info@betuwestrand.nl, of een privébericht te sturen via hun Facebook pagina. Vermeld hierin je naam, adres en woonplaats en het pakketje wordt gratis opgestuurd. Veranderingen De abonnementen voor 13+ die voor een aantal maanden zijn, zijn goedkoper geworden! Alleen de jaarabonnementen zijn iets duurder geworden. De dagtarieven zijn vrijwel gelijk gebleven, alleen de dagkaart voor 13+ is iets duurder geworden. De 10-Rittenkaart komt niet voor in het nieuwe boekje, dus is het op dit moment nog niet bekend of je die volgend jaar ook weer kunt kopen. Nieuwsgierig wat de tarieven nu precies
Lees meer...
Resultaten WWA Wake Park World Championships

abuMaxine tweede in Abu Dhabi

Maxine Sapulette was dit jaar de enige Nederlandse rider op de WWA Wake Park World Championships en wist een tweede plek te halen. Er was een flinke strijd, met valpartijen van o.a. Cosima Giemza (GER) die twee keer viel en Maxine die zelf ook een keer viel toen ze een backmobe inzette. Ondanks de val wist ze een tweede plek te halen, wat natuurlijk een erg goed resultaat is! Bij deze feliciteer ik Maxine met haar vette resultaat en wens ik haar veel plezier op de after party. Bron: FB-pagina van Maxine Sapulette | bron afbeeldingen: Wake Park Worlds.
Lees meer...
mobiele versie Wakeboard News

Mobiele versie Wakeboard News

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, heeft Wakeboard News een nieuwe layout gekregen. Vandaag heb ik de site ook geoptimaliseerd voor smartphones. De reden van de nieuwe layout is dat er een ander systeem achter zit, waarmee het bijwerken van het nieuws voor mij veel gemakkelijker wordt en het nieuws dus sneller online kan staan. Aan de andere kant is het met dit systeem ook gemakkelijker om een smartphone versie te laten genereren. Je hoeft er verder niets voor te doen: surf gewoon met je smartphone naar wakeboardnews.nl en de speciale versie wordt automatisch ingeladen. Bron: eigen redactie | bron afbeeldingen: eigen redactie.
Lees meer...
Seven-twenty Cablepark eindejaarsactie

Regel het voordat het te laat is!

Je weet het vast al wel: op 21 december om 13.00 uur loopt de Maja kalender af en komt er een einde aan een tijdperk. Koop dus nog snel ff je seizoenskaart 2013 voor Seven-twenty Cablepark, voordat het te laat is! Je weet maar nooit hoe de wereld er na 21 december uitziet, dus dan heb je dit maar vast geregeld. De jongens van Seve-twenty maken het extra aantrekkelijk: als je voor de 21e de kaart bestelt en voor 1 januari betaalt, krijg je maar liefst 10% korting! Je kunt het regelen via info@seven-twenty.nl, of via telefoon op 077-4670178. Doe het snel, nu het nog kan! >> Meer informatie: Bron: FB-pagina Seven-twenty Cablepark | bron afbeelding: FB-pagina Seven-twenty Cablepark.
Lees meer...
Ontwerp een nieuw logo voor Wakeboardblog.nl

Ontwerp een nieuw logo voor Wakeboardblog.nl

Ben jij creatief en goed in het bedenken van een logo? Zet dan je skills in voor Wakeboardblog.nl en win een vet wakeboard. Wakeboardblog.nl is al een aantal jaren actief om het laatste wakeboardnieuws en alle wakeboardmogelijkheden van Nederland in kaart te brengen. Ze vinden het nu tijd geworden om een ander logo te gebruiken. Aangezien zij altijd al nauw hebben samengewerkt met Jobe Sports heeft Jobe een prijs beschikbaar gesteld voor degene die het winnende logo ontwerpt. Deze persoon krijgt een 2013 Max Wakeboard,  het gloednieuwe Pro Model model van Maxine Sapulette! De verdere voorwaarden kun je hier vinden. Ik wens je veel succes toe! >> Meer informatie: Bron: Wakeboardblog.nl | bron afbeeldingen: Wakeboardblog.nl.
Lees meer...
Jobe werkt samen met Layar

Jobe werkt samen met Layar

Zoals eerder gemeld is de nieuwe Jobe catalogus gevuld met innovatieve producten. Maar ook de catalogus zelf is voorzien van een innovativiteit. Op verschillende pagina's zie je een "View with Layar" button. Als je de Layar app op je smartphone hebt geïnstalleerd en daarmee de camera van je smartphone op de pagina richt, zul je zien dat er extra content aangeboden wordt! Bij het voorblad van de catalogus verschijnt een mooie clip van wat Jobe te bieden heeft, maar bijvoorbeeld op een pagina met wakeboards krijg je een filmpje over de wakeboard, een overzicht van de verschillende maten, actiefoto's, enz. Op deze manier biedt diezelfde catalogus plotseling een veel grotere hoeveelheid informatie, die je met je smartphone kunt opvragen. Heb
Lees meer...