web analytics

2020-001 Nieuw EMS gaat waterski en wakeboard wedstrijden professionaliseren. Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

EMS voor cable wakeboard en wakeskate uitgesteld

De International Wakeboard and Wakeskate Federation (IWWF) heeft het EMS voor cable wakeboard en wakeskate uitgesteld. Volgens de NWWB is de lanceerdatum uitgesteld naar 2022.
Lees meer...
Meld nieuws aan Wakeboard Nieuws.Meld een evenement aan Wakeboard Agenda.
Ontwerp een nieuw logo voor Wakeboardblog.nl

Ontwerp een nieuw logo voor Wakeboardblog.nl

Ben jij creatief en goed in het bedenken van een logo? Zet dan je skills in voor Wakeboardblog.nl en win een vet wakeboard. Wakeboardblog.nl is al een aantal jaren actief om het laatste wakeboardnieuws en alle wakeboardmogelijkheden van Nederland in kaart te brengen. Ze vinden het nu tijd geworden om een ander logo te gebruiken. Aangezien zij altijd al nauw hebben samengewerkt met Jobe Sports heeft Jobe een prijs beschikbaar gesteld voor degene die het winnende logo ontwerpt. Deze persoon krijgt een 2013 Max Wakeboard,  het gloednieuwe Pro Model model van Maxine Sapulette! De verdere voorwaarden kun je hier vinden. Ik wens je veel succes toe! >> Meer informatie: Bron: Wakeboardblog.nl | bron afbeeldingen: Wakeboardblog.nl.
Lees meer...
Jobe werkt samen met Layar

Jobe werkt samen met Layar

Zoals eerder gemeld is de nieuwe Jobe catalogus gevuld met innovatieve producten. Maar ook de catalogus zelf is voorzien van een innovativiteit. Op verschillende pagina's zie je een "View with Layar" button. Als je de Layar app op je smartphone hebt geïnstalleerd en daarmee de camera van je smartphone op de pagina richt, zul je zien dat er extra content aangeboden wordt! Bij het voorblad van de catalogus verschijnt een mooie clip van wat Jobe te bieden heeft, maar bijvoorbeeld op een pagina met wakeboards krijg je een filmpje over de wakeboard, een overzicht van de verschillende maten, actiefoto's, enz. Op deze manier biedt diezelfde catalogus plotseling een veel grotere hoeveelheid informatie, die je met je smartphone kunt opvragen. Heb
Lees meer...