web analytics

2021-024 Thomas Hesselink is nu LiquidForce rider

Thomas Hesselink wordt Liquid Force rider

Dat is een mooi vooruitzicht voor 2022: Thomas Hesselink wordt LiquidForce rider! De 15-jarige wakeboard rider switcht daarmee van O'Brien Benelux naar de Vloeibare Kracht.
Lees meer...
Meld nieuws aan Wakeboard Nieuws.Meld een evenement aan Wakeboard Agenda.
2021-007 Hyperlite Freepress bamboo wakeboard action shot

Hyperlite Freepress 2021: flex, pop en bamboe

Hyperlite zet in de 2021 collectie een erg mooi cable wakeboard neer. De Hyperlite Freepress 2021 combineert een dikke flex, veel pop en stylish bamboe. Het is verkrijgbaar in de maten 145, 148 en 151 cm.
Lees meer...
Wakeskate door Rolf Parrée - RP Photography

“2020 was het beste jaar voor Waterski Nederland ooit!”

Vanwege de coronacrisis was 2020 geen leuk jaar om terug te kijken. Maar het was het een prima jaar voor Waterski Nederland. "2020 was het beste jaar voor Waterski Nederland ooit", zegt websitebeheerder Rick van der Velde. De reden? COVID-19!
Lees meer...
2021-005 Break Out Grunopark zal nooit meer hetzelfde zijn

Break Out Grunopark zal nooit meer hetzelfde zijn

Er is flinke reuring bij de kabelskibaan naast de stad Groningen. Break Out Grunopark zal nooit meer hetzelfde zijn. En dat is maar goed ook.
Lees meer...
2021-004 Waterskivereniging De Harder vernieuwt ook, foto door Waterskivereniging De Harder

Waterskivereniging De Harder vernieuwt ook

Meldde ik vorige week al dat Waterski en Wakeboard School De Harder flink gaat vernieuwen, de Waterskivereniging De Harder vernieuwt ook! De hele haven gaat op de schop en de vereniging hoopt eind maart de werkzaamheden achter de rug te hebben, zo is te lezen in De Drontenaar.
Lees meer...
2021-003 Boetes op het water flink verhoogd voor 2021 - Foto door Martin Nuver 112groningen.nl

Boetes op het water flink verhoogd voor 2021

Dat het onverstandig om maar wat aan te klooien met een speedboot op het water, dat wist je vast al. Maar nu zijn de boetes op het water flink verhoogd voor 2021. Ook is opvallend dat in sommige gevallen de waterskiër of wakeboarder zelf ook flink de portemonnee mag trekken.
Lees meer...

Aanbevolen:

WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
2021-002 Kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen

Kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen

Het slechte nieuws is dat Zeumeren BV in 2020 failliet is gegaan en dat Waterski Zeumeren moest stoppen. Het goede nieuws is dat de kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen is gekomen!
Lees meer...
2021-001 Aan het Veluwemeer wordt flink verbouwd

Aan het Veluwemeer wordt flink verbouwd

De accomodatie van Waterski en Wakeboard School De Harder is niet meer! Maar maak je geen zorgen: in april is al die leegte weer opgevuld. Aan het Veluwemeer wordt flink verbouwd en bootexploitant Alex Clay heeft straks naast een nieuwe accomodatie zelfs een grote eigen steiger!
Lees meer...
Bruno Rixen overleden

Bruno Rixen overleden

De man die de kabelskibaan voor waterskiën heeft uitgevonden is niet meer. Bruno Rixen is overleden op 89-jarige leeftijd, zo is te lezen op de Facebookpagina van Rixen Cableway.
Lees meer...
Sanne Meijer in promotiefilm van Mercedes Benz

Sanne Meijer in promotiefilm van Mercedes Benz

We hebben al een wakeboarder in een druipsteengrot gehad, een rider in de Amsterdamse kanalen die over kanaalboten springt, tussen de tulpenbollen en ook in Venetië. Pro-wakeboarder Sanne Meijer gooit het over een andere boeg, in een promotiefilm van Mercedes Benz.
Lees meer...
2020-009 Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk vanwege camping Tijdloos - foto door Jan Anninga

Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk

Recreatiepark Ermerstrand, vlakbij de Drentse plaats Emmen, is de komende weken overgenomen door popup-camping Tijdloos. Resultaat: recreatiegebied Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk. Voor de waterskibaan betekent dit dat alleen abonnementhouders en, tegen bijbetaling, door de campinggasten. Dit meldt het Dagblad van het Noorden zondagavond.
Lees meer...

Aanbevolen:

WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.