web analytics

2020-001 Nieuw EMS gaat waterski en wakeboard wedstrijden professionaliseren. Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

EMS voor cable wakeboard en wakeskate uitgesteld

De International Wakeboard and Wakeskate Federation (IWWF) heeft het EMS voor cable wakeboard en wakeskate uitgesteld. Volgens de NWWB is de lanceerdatum uitgesteld naar 2022.
Lees meer...
Meld nieuws aan Wakeboard Nieuws.Meld een evenement aan Wakeboard Agenda.
2021-003 Boetes op het water flink verhoogd voor 2021 - Foto door Martin Nuver 112groningen.nl

Boetes op het water flink verhoogd voor 2021

Dat het onverstandig om maar wat aan te klooien met een speedboot op het water, dat wist je vast al. Maar nu zijn de boetes op het water flink verhoogd voor 2021. Ook is opvallend dat in sommige gevallen de waterskiër of wakeboarder zelf ook flink de portemonnee mag trekken.
Lees meer...
2021-002 Kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen

Kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen

Het slechte nieuws is dat Zeumeren BV in 2020 failliet is gegaan en dat Waterski Zeumeren moest stoppen. Het goede nieuws is dat de kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen is gekomen!
Lees meer...
2021-001 Aan het Veluwemeer wordt flink verbouwd

Aan het Veluwemeer wordt flink verbouwd

De accomodatie van Waterski en Wakeboard School De Harder is niet meer! Maar maak je geen zorgen: in april is al die leegte weer opgevuld. Aan het Veluwemeer wordt flink verbouwd en bootexploitant Alex Clay heeft straks naast een nieuwe accomodatie zelfs een grote eigen steiger!
Lees meer...
Bruno Rixen overleden

Bruno Rixen overleden

De man die de kabelskibaan voor waterskiën heeft uitgevonden is niet meer. Bruno Rixen is overleden op 89-jarige leeftijd, zo is te lezen op de Facebookpagina van Rixen Cableway.
Lees meer...
Sanne Meijer in promotiefilm van Mercedes Benz

Sanne Meijer in promotiefilm van Mercedes Benz

We hebben al een wakeboarder in een druipsteengrot gehad, een rider in de Amsterdamse kanalen die over kanaalboten springt, tussen de tulpenbollen en ook in Venetië. Pro-wakeboarder Sanne Meijer gooit het over een andere boeg, in een promotiefilm van Mercedes Benz.
Lees meer...

Aanbevolen:

WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
2020-009 Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk vanwege camping Tijdloos - foto door Jan Anninga

Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk

Recreatiepark Ermerstrand, vlakbij de Drentse plaats Emmen, is de komende weken overgenomen door popup-camping Tijdloos. Resultaat: recreatiegebied Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk. Voor de waterskibaan betekent dit dat alleen abonnementhouders en, tegen bijbetaling, door de campinggasten. Dit meldt het Dagblad van het Noorden zondagavond.
Lees meer...
2020-008 WET '20 gaat digitaal

WET ’20 gaat dit jaar online

Het (boot) Wakeboard Event Terneuzen dreigde dit jaar niet door te gaan vanwege COVID-19. Gelukkig is er een oplossing gevonden: de WET '20 gaat dit jaar online!
Lees meer...
2020-007 Watersportcentre Veendam vernieuwt flink

Watersportcentre Veendam vernieuwt flink

Er is reuring in het Borgerswold in Veendam. Watersportcentre Veendam vernieuwt flink voor het nieuwe seizoen, dat eindelijk is begonnen. Ze hebben een nieuw logo en site, een nieuw obstakel en een nieuwe 2.0 baan.
Lees meer...
2020-006 Waterski exploitanten verder uit de lockdown - foto Rolf Parree

Waterski exploitanten verder uit de lockdown – update

De coronamaatregelen zijn versoepeld en daarom gaan verschillende waterski exploitanten verder uit de lockdown. Hier vind je het complete overzicht, dat laatst is bijgewerkt op 1 juni.
Lees meer...
2017-006 Ik wil wakeboarden in 2017

Waterskiexploitanten beginnen voorzichtig aan seizoen 2020

Verschillende waterskiexploitanten beginnen voorzichtig aan seizoen 2020. Dit is te lezen op hun sociale media. Het is wel met een fors pakket maatregelen, waar iedere bezoeker zich aan dient te houden.
Lees meer...

Aanbevolen:

WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.