web analytics

Ondanks dat nog niet alle schade is hersteld, is er toch goed nieuws uit het Noorden van het land: Wakepark Groningen gaat weer open! Vanaf komende week kunnen we er allemaal weer terecht.

“Afgelopen dagen hebben wij flink geklust en de baan klaar gemaakt voor komende week. Voorjaarsvakantie en mooi weer, dan wil je weer open om iedereen lekker te kunnen laten buiten sporten!”, is te lezen op hun Facebookpagina. Verdere renovatiewerkzaamheden zullen later worden opgepakt, maar nu kan iedereen eerst weer even genieten van wakeboarden op de Kardingerplas.

Baldadigheid

2021-012 Wakepark Groningen baalt van vandalenVorige week werd de tweemast-exploitant getroffen door baldadigheid van een aantal schaatsers. Deze hadden zich uitgeleefd op o.a. de obstakels, door daar met schaatsen overheen te gaan. Best wel knap nog als je er over nadenkt, maar wel erg schadelijk voor de obstakels! Ook werden dikke stukken ijs tegen de obstakels gegooid en werden meubels vernield. Er was in totaal € 5.000,- schade veroorzaakt.

Het werd breed uitgemeten op deze site en lokale media. De exploitant schrijft op Facebook: “Hartverwarmend was het om te zien dat er een crowdfundingsactie was opgezet en dat er uit allerlei verschillende hoeken mensen hebben laten zien met ons mee te leven en een donatie hebben gedaan. Wat fijn om te ervaren dat er zovelen zijn geweest die ons willen steunen ❤️ Dank daarvoor!”

Gas op de Kardingerplas!

We kunnen dus weer los op de Kardingerplas, waar Wakepark Groningen te vinden is. Zorg er wel voor dat je van tevoren een afspraak maakt en weet dat je jezelf op locatie niet kunt omkleden. Want corona. Meer informatie hierover vind je hier.