web analytics

Op Instagram staat een leuke promotieactie voor Zeumeren en De Berendonck: iedereen die een seizoenskaart heeft van de ene baan, mag bij de seizoensopening van de andere baan gratis wakeboarden of waterskiën.

Eerder dit jaar werd bekend dat de waterskibaan bij Voorthuizen is overgenomen door de exploitant van de waterskibaan bij Wijchen. Dat is goed nieuws voor iedereen die graag ging wakeboarden bij Waterski Zeumeren, omdat zij dat dit jaar ook weer kunnen doen.

2021-013a Promotieactie voor seizoenskaarthouders Zeumeren WatersportNu is er meer goed nieuws: iedereen die voor komend seizoen een seizoenskaart koopt (of al heeft gekocht), mag dan gratis rondjes komen maken tijdens de seizoensopening bij Waterskicentrum De Berendonck. Deze is op 28 maart, van 12.30 tot 17.00. Reserveren is verplicht, doe dit via de website van Waterskicentrum De Berendonck. Reserveer onder het kopje “seizoenskaart reservering” en je eigen naam.

2021-013a Promotieactie voor seizoenskaarthouders van Waterskicentrum De BerendonckAndersom geldt ook: seizoenskaarthouders van Waterskicentrum De Berendonck mogen gratis rondjes komen maken tijdens de seizoensopening van Zeumeren Watersport. Daar is de opening op 3 april, van 12.30 tot 17.00. Ook hier is reserveren verplicht en dit gaat via de website van Zeumeren Watersport. Reserveer onder het kopje “seizoenskaart reservering” en je eigen naam.

Uiteraard is de Promotieactie voor Zeumeren en De Berendonck onder voorbehoud van coronamaatregelen. Neem dus je eigen wakeboard gear en andere spullen mee, ga ervan uit dat je niet kunt omkleden/douchen, kom alleen en niet te vroeg én blijf niet hangen.

Bron afbeeldingen: Instagram Zeumeren / Berendonck