web analytics

Het slechte nieuws is dat Zeumeren BV in 2020 failliet is gegaan en dat Waterski Zeumeren moest stoppen. Het goede nieuws is dat de kabelskibaan in Voorthuizen in andere handen is gekomen!

Zeumeren B.V., die onder andere Waterski Zeumeren in Voorthuizen exploiteerde, is afgelopen jaar failliet gegaan. Leisurelands is de beheerder van recreatiegebied Zeumeren en zij waren op zoek naar een andere exploitant. Ondernemer Henri Ector runt al geruimte tijd Outdoorcentrum de Berendonck op recreatiegebied Berendonck bij Wijchen. Nu gaat hij ook aan de slag in Voorthuizen.

2021-002a Kabelskibaan in Voorthuizen in andere handenNaast waterskiën en wakeboarden gaat het ook mogelijk worden om te gaan SUPpen en kanoën. Ook zal er meer nadruk komen te liggen op verschillende arrangementen voor groepen en bedrijven. Dit alles onder de naam Zeumeren Watersport.

Naar verwachting is de ombouw in het eerste weekend van april klaar. Zeumeren Watersport heeft in ieder geval de site al in de lucht en je kunt ook alvast jouw seizoenskaart scoren. Deze zijn beperkt verkrijgbaar, dus als je er eentje wilt scoren moet je wel op tijd zijn.

bronvermelding: site van Leisurelands.