web analytics

Jobe heeft hun Jobe Knox 2021 een flinke update gegeven. Het crossover wakeboard is lichter, sterker en stijver. Dit is dankzij de carbon fibre laag die is aangebracht.

2021-008 Jobe heeft Jobe Knox 2021 een flinke update gegeven - honeycomb designJe kent carbon fibre natuurlijk als een materiaal dat heel licht in gewicht is, maar tegelijkertijd enorm sterk is. Moet je voorstellen dat dat in je wakeboard zit. Word je blij van. Voor extra stevigheid is het aangebracht in een honingraad structuur. Om dit te benadrukken komt dit terug in het design van de bovenkant van het wakeboard.
De Knox 2021 weegt ook nog eens 275 gram minder dan de vorige editie.

en verder?

Verder heeft de Jobe Knox 2021, net als in de vorige editie, een three stage rocker. Ideaal voor een pittige pop. Aan de onderkant heb je diepe waterkanalen lopen, zodat je heel goed grip op het water hebt. Met name achter een boot is dat erg prettig. Vind je de grip toch nog wat te lafjes? Zet dan de vinnen er op, ze zitten er meteen bij in de verpakking.

Voor het gebruik aan de kabel is het wakeboard uitgevoerd met de H.I.T. base, waardoor het niet breekt als je net ff wat te enthousiast op een rail klapt. Zoals gezegd zorgt de carbon fibre ook voor stevigheid, net als de impact rails.

crossover wakeboard

2021-008 Jobe heeft Jobe Knox 2021 een flinke update gegeven - product foto 2Hierdoor is de Jobe Knox 2021 natuurlijk niet zo’n flex wakeboard. Dat is ook niet de voorkeur van elke rider, dus biedt Jobe die riders deze optie. Ook prettig is dat als je ook regelmatig achter een boot vaart, dat je niet een ander wakeboard hoeft te scoren. De Jobe Knox is een crossover wakeboard, wat betekent dat je het zowel aan de kabel als achter de boot kunt gebruiken.

probeer het zelf

2021-008 Jobe heeft Jobe Knox 2021 een flinke update gegeven - product fotoBen je al enthousiast geworden van dit wakeboard? Snap ik. Maarre… probeer het wel eerst zelf ff uit tijdens een testdag. Wat voor de ene persoon erg goed werkt, kan voor een andere persoon minder prettig werken.

Heb je al ervaring met dit soort wakeboards? Check dan jouw favo wakeboardstore voor deze strakke plank! Het is nu alleen nog verkrijgbaar bij WakeboardOnline, in de Jobe webshop en bij BOL.com.

bron: persbericht Jobe