web analytics

Er is flinke reuring bij de kabelskibaan naast de stad Groningen. Break Out Grunopark zal nooit meer hetzelfde zijn. En dat is maar goed ook.

Er wordt namelijk flink verbouwd. Want, zoals ze het zelf ook zeggen: “Wat te doen als alles dicht moet? Precies! 2021-005a renovatie Break Out Grunopark van Paviljoen De SeizoenenVerbouwen! En deze verbouwing pakken we niet klein aan.”
En dat is geen overstatement! Zo staat er alleen nog maar het baandraaiershok met aangrenzend skihok, maar het horecagebouw “Paviljoen De Seizoenen” is helemaal weg!

weg = weg

Daar komt dan wel weer heel wat moois voor terug. Zo wordt er nu al geklust aan het nieuwe paviljoen, compleet met een dakterras met uitzicht op het meer, een nieuwe bar en een nieuwe keuken. Bij dat nieuwe paviljoen komt dan ook nog eens 2021-005c renovatie Break Out Grunopark van Paviljoen De Seizoeneneen nieuw én vergroot terras. In het pand komen ook nieuwe kleedkamers en toiletten voor de waterskibaan. Ook het startpunt van de waterskibaan wordt vernieuwd.
Is er dan helemaal niets meer hetzelfde?! Jawel, de naam. Ook de nieuwe accommodatie gaat straks door het leven onder de naam “Paviljoen De Seizoenen”.

dit gaat opvallen

Er zullen heel wat mensen met de veranderingen te maken krijgen. Naast de 2021-005b renovatie Break Out Grunopark van Paviljoen De Seizoenenklanten van het recreatiebedrijf zullen ook de leden van de verenigingen profiteren van het nieuwe paviljoen: studentenwakeboardclub The Bares en openbare vereniging TSVG. Daarnaast is de kabelskibaan in Harkstede ook een tourstop in de Noorder Wakeboard Challenge en natuurlijk ook van Wakedream.

De Groningse kabelaar verwacht de verbouwing in april afgerond te hebben.

Bron foto’s en tekst: socials van Break Out Grunopark.