web analytics

Vanwege de coronacrisis was 2020 geen leuk jaar om terug te kijken. Maar het was het een prima jaar voor Waterski Nederland. “2020 was het beste jaar voor Waterski Nederland ooit”, zegt websitebeheerder Rick van der Velde. De reden? COVID-19!

“Begrijp me niet verkeerd, ik vond het afgelopen jaar een ontzettend vervelend jaar!” zegt Rick. Naast Waterski Nederland werkt hij bij een sportschoenenwinkel en is hij vrijwilliger bij een lokale omroep. Daar hakten de coronamaatregelen er flink in. En die maanden thuiszitten tijdens de eerste golf vond hij ook geen pretje.
Daarnaast is hij medeorganisator van de Noorder Wakeboard Challenge, die moest worden afgelast. “Maar ook een NK en andere belangrijke waterski- en wakeboardwedstrijden. Dan heb je niet zo veel te vertellen op je website.”

wat doe je dan?

2020 was het beste jaar voor Waterski Nederland ooitHet zorgde er wel voor er ruim tijd was om updates te geven toen de kabelaars en waterskischolen langzaam maar zeker weer open gingen. Met name deze berichtgeving bij Wakeboard Nieuws werd erg gewaardeerd en het zorgde er ook voor dat de zustersite Waterski Nederland een flinke piek kreeg. Op deze site worden namelijk alle waterski- en wakeboardmogelijkheden van Nederland in kaart gebracht, ongeacht of een bedrijf of vereniging nu wel of niet ergens bij is aangesloten.

plannen voor komend seizoen

2020 was het beste jaar voor Waterski Nederland ooit - Stockfoto Down Under waterskibaan Nieuwegein, UtrechtHet is voor komend seizoen te hopen dat de coronamaatregelen richting de zomer steeds verder worden afgebouwd en dat er meer richting een regulier wakeboardseizoen gewerkt kan worden. Inclusief normale hoeveelheden mensen op de mat én met evenementen.
“In ieder geval is de huidige quarantaineperiode een mooie gelegenheid om weer even alle puntjes op de i te zetten bij Waterski Nederland”, zegt Rick. Alle vermeldingen worden gecheckt en indien nodig bijgewerkt. Daarnaast is er ook een aantal exploitanten die flink aan het verbouwen zijn: Cablepark Aquabest heeft vorig jaar al een nieuw pand gerealiseerd, de accomodatie bij Down Under in Nieuwegein heeft een flinke renovatie gehad, nu zijn Waterskischool en Waterskivereniging De Harder flink aan het klussen en in Harkstede is Break Out Grunopark een nieuwe accomodatie aan het bouwen. En dat nieuws vind je dan ook op Wakeboard Nieuws.

oproep

2016-044 Resultaten van tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016 - womenWeet jij wanneer waterski- of wakeboardevenementen worden georganiseerd? Heb je ander nieuws, of klopt de informatie op Waterski Nederland bij een exploitant niet?

Geef het gerust door!

Op deze manier kunnen we voor zorgen dat het evenement, bedrijf of vereniging zo goed mogelijk wordt gepromoot.
Bron foto’s: Eigen materiaal en RP Photography / Rolf Parrée