web analytics

Er is reuring in het Borgerswold in Veendam. Watersportcentre Veendam vernieuwt flink voor het nieuwe seizoen, dat eindelijk is begonnen. Ze hebben een nieuw logo en site, een nieuw obstakel en een nieuwe 2.0 baan.

2020-007 Watersportcentre Veendam vernieuwt flink - nieuw obstakel Street Downbox 2020-007 Watersportcentre Veendam vernieuwt flink - nieuw obstakel Boobs cutDe Groningse kabelaar heeft duidelijk niet stilgezeten voor en tijdens de Coronacrisis. Zo hebben ze ff flink geshopt bij WakePro en liggen er nu een nieuwe funbox (het grotere broertje van de huidige), een tube, twee kickers, een Street Downbox en een welgevormde Boobs Cut in het water te shinen.

2020-007 Watersportcentre Veendam vernieuwt flinkDaarnaast is een nieuwe 2.0 baan in het water gelegd, waarmee introductielessen worden gedaan. Op die manier heb je als ervaren rider geen last van sterk klappende lijnen vlak voordat je een obstakel wilt nemen. En als beginner heb je een complete kabelskibaan tot je beschikking om de basis onder de knie te krijgen.

ook online flink vernieuwd

2020-007 Watersportcentre Veendam vernieuwt flink - logoNiet alleen offline is er een flinke upgrade gemaakt, ook online is dat gebeurt. Er is een nieuwe site gelanceerd (waar nog wel ff een paar puntjes op de i moeten) en er is ook een nieuw logo. Je kunt nu ook online reserveren en vooraf betalen.

Check de nieuwe site op www.watersportcentre.nl.


Bron: Watersportcentre Veendam. Foto’s: Marjolein Vierhoven en WakePro.
Meer informatie: Site van Watersportcentre Veendam.Facebookpagina van Watersportcentre Veendam.Instagram van Watersportcentre Veendam.