web analytics

De verscherpte coronamaatregelen treffen ook wakeboard evenementen, zo is de verwachting. Maandagavond presenteerde de Nederlandse regering nieuwe maatregelen, waarbij alle evenementen tot 1 juni zijn verboden.

Het zag er naar uit dat de wakeboarderij nog wel een beetje onder de coronamaatregelen kon uitkomen, omdat de aangekondigde maatregelen tot de eerste of tweede week van april geldig waren. Dit wordt nu met een krappe twee maanden uitgebreid, waardoor diverse evenementen komen te vervallen.

Zo heeft WakeClub eind vorige week al aangekondigd het WakeClub Star Event 2020 af te gelasten, maar ook de eerste tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge wordt uitgesteld. Het is te hopen dat de maatregelen niet nog verder worden aangetrokken, want dan komen ook het International 2 star event bij Seven-Twenty Cablepark op 13 juni en de Nationale Open Dag op 14 juni in de knel.

Sportscholen en sportclubs

De maatregelen voor sportscholen en sportclubs werden niet aangescherpt. De datum van 6 april blijft hierbij gehandhaafd. Het is te hopen dat dit zo blijft, want dan kunnen we in ieder geval binnenkort weer trainen. Al zal dat naar verwachting wel met de nodige beperkingen gebeuren.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie