web analytics

Recreatiepark Ermerstrand, vlakbij de Drentse plaats Emmen, is de komende weken overgenomen door popup-camping Tijdloos. Resultaat: recreatiegebied Ermerstrand is niet meer openbaar toegankelijk. Voor de waterskibaan betekent dit dat alleen abonnementhouders en, tegen bijbetaling, door de campinggasten. Dit meldt het Dagblad van het Noorden zondagavond.

Bron: DvhN, foto: Jan Anninga

Het terrein is overgenomen door popup-camping Tijdloos, dat bedacht is door ID&T. Je weet wel, dat bedrijf dat ook grote festivals zoals Mysteryland en Amsterdam Open Air organiseert. Maar ja, die mogen niet in coronatijd.
“Hier worden geen dancefeesten gehouden”, zegt mede-organisator Janwillem Naaldenberg tegen de Noord-Nederlandse pers, “maar een camping met veel kleinschalige activiteiten, met een flink accent op yoga en meditatie. Coronaproof, op 1,5 meter afstand van elkaar en zonder al teveel lawaai. Vijf weken lang zal de camping draaien, vanaf nu tot half augustus.”

Dat is wel mooi zuur voor alle waterskiërs en wakeboarders uit de omgeving, die geen abonnementskaart hebben. Je kunt wel terecht om alle activiteiten van de popup-camping te genieten en om te gaan zwemmen. Een dagkaartje kost 19,95 euro voor volwassenen en 9,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Recreatiepark Ermerstrand is niet openbaar toegankelijk in de periode van 10 juli tot 17 augustus. Het is de bedoeling dat camping Tijdloos volgende zomer op herhaling gaat.