web analytics

#TeamNL deed goede zaken op WK Cable Wakeboard 2019, oftewel op de Open Cable Wakeboard World Championships 2019. Met als topprestatie het zilver dat Sanne Meijer in de wacht wist te slepen.

2019-002 TeamNL doet goede zaken op WK Cable Wakeboard 2019 - Open Cable Wakeboard World Championships - deelnemers #TeamNLEr waren vier deelnemers op de WK die Oranje vertegenwoordigden, te weten Max Delhaas, Iris en Jasper van Suchtelen van de Haare en Sanne Meijer.

Max deed mee in de categorie Junior Men (onder 19) en haalde het tot en met de LCQ’s.
Jasper deed mee in de zelfde categorie en wist de halve finales te halen. Een erg mooie prestatie, zeker ook gezien hij vorig seizoen een arm uit de kom heeft gehad.

Zijn zus Iris wist in de categorie Junior Ladies brons in de wacht te slepen! Ze deed ook mee met Open Ladies en haalde daarbij de LCQ’s. Daarnaast deed ze als enige Nederlander mee met Wakeskate Junior Ladies en haalde een mooie vierde plek.
Sanne pakte een zilveren plak! Ze moest aartsrivale Julia Rick voor laten, die met 19 punten verschil toch wel duidelijk aangaf in een betere vorm te zijn. Maar goed, het seizoen is natuurlijk nog maar net begonnen.

WK Cable Wakeboard resultaten op een rij

Alle deelnemers gefeliciteerd met deze resultaten! De exacte uitslagen van alle deelnemers zijn te vinden op de (vernieuwde) site van Cablewakeboard.net.

2019-002 Max Delhaas in actie tijdens WK Cable Wakeboard 2019 2019-002 Jasper van Suchtelen van de Haare in actie tijdens WK Cable Wakeboard 2019 2019-002 Iris van Suchtelen van de Haare in actie tijdens WK Cable Wakeboard 2019 2019-002 Sanne Meijer in actie tijdens WK Cable Wakeboard 2019


Bron: FB-pagina NWWB. Foto’s: FB-pagina NWWB.
Meer informatie: Site van eigenaar.Facebookpagina van eigenaar.Instagram van eigenaar.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie