web analytics

Het was zondag bloody hot, aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn, tijdens het NK Cable Wakeboard 2019. Voor Ruben en Sanne maakte het niet veel uit: ook dit jaar pakten zij het goud in hun categorie. Naast het NK voor het wakeboarden werd tegelijkertijd ook het NK Cable Wakeskate 2019 georganiseerd.

De organisatie van het evenement was dit jaar in handen van Wet ’n Wild Cablepark in Alphen aan den Rijn. Dat ze een leuk NK kunnen neerzetten hadden ze afgelopen jaren al laten zien door het NK Obstacle Only te organiseren, deze keer mochten ze shinen met het “echte” NK voor wakeboarden en wakeskaten.

nieuwe gezichten

Het was leuk om te zien dat er heel wat nieuwe gezichten aanwezig waren op het evenement en dan niet alleen in de mini-kids. Met name uit het noorden van het land waren deelnemers aanwezig die hun NK-debuut hadden. Mooi om te zien dat de sport weer groeiende is.

uitslagen

De uitslagen van het NK Cable Wakeboard 2019 en NK Cable Wakeskate 2019 zijn natuurlijk te vinden op Cablewakeboard.net, maar hieronder zie je het totaaloverzicht. Klik/tap erop om te kunnen inzoomen.

2019-016 Uitslagen NK Wakeboard Cable 2019


Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Instagram van NWWB.