web analytics

Het was zondag bloody hot, aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn, tijdens het NK Cable Wakeboard 2019. Voor Ruben en Sanne maakte het niet veel uit: ook dit jaar pakten zij het goud in hun categorie. Naast het NK voor het wakeboarden werd tegelijkertijd ook het NK Cable Wakeskate 2019 georganiseerd.

De organisatie van het evenement was dit jaar in handen van Wet ’n Wild Cablepark in Alphen aan den Rijn. Dat ze een leuk NK kunnen neerzetten hadden ze afgelopen jaren al laten zien door het NK Obstacle Only te organiseren, deze keer mochten ze shinen met het “echte” NK voor wakeboarden en wakeskaten.

nieuwe gezichten

Het was leuk om te zien dat er heel wat nieuwe gezichten aanwezig waren op het evenement en dan niet alleen in de mini-kids. Met name uit het noorden van het land waren deelnemers aanwezig die hun NK-debuut hadden. Mooi om te zien dat de sport weer groeiende is.

uitslagen

De uitslagen van het NK Cable Wakeboard 2019 en NK Cable Wakeskate 2019 zijn natuurlijk te vinden op Cablewakeboard.net, maar hieronder zie je het totaaloverzicht. Klik/tap erop om te kunnen inzoomen.

2019-016 Uitslagen NK Wakeboard Cable 2019


Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Instagram van NWWB.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie