web analytics

Weer wordt een rider voorzien van een Goodboards wakeboard: Naomi Pijpers heeft dit jaar een Good wakeboard! Het betreft een Fly wakeboard, die ze heeft ontvangen vanwege de sponsordeal met QSports-Benelux.

Naomi laat al een tijdje zien dat ze haar mannetje staat. Ze is opgegroeid op de vruchtbare wakeboardgrond van het Rutbeek bij Enschede, waar ook riders als Maxine Sapulette en de broers Van de Kerkhof hun eerste rondjes op een wakeboard maakten. Daarnaast is ze lid van Wakeclub.nl, de jongste wakeboardvereniging van Nederland. Vorig jaar pakte ze de eerste plek op de Noorder Wakeboard Challenge en ook op nationaal en internationaal niveau doet ze het goed.

Goodboards

Goodboards wordt in de Benelux geïmporteerd door QSports-Benelux en ook zij timmeren de laatste tijd Good aan de weg. Zo hebben ze Thomas Hesselink en WakeSisters Olivia en Arwen van Oosterzee al weten te strikken voor hun ridersteam.

Ik wens Qsports en Naomi veel succes toe voor komend seizoen.


Meer informatie: Site van QSports-Benelux.Facebookpagina van QSports-Benelux.Geen Instagram.

Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie