web analytics

Het was dubbel zilver voor TeamNL op E&A Cable Wakeboard 2019! Het evenement werd van 24 t/m 27 juli in Polen gehouden en hierbij wisten Sam de Haan (Open Men) en Sanne Meijer (Open Ladies) beiden de tweede plek te halen.

Jeugdvrienden Sam en Sanne pakten dus ook dit keer eremetaal tijdens het Europees en Afrikaans kampioenschap. Sam moest in zijn categorie Max Milde voor zich laten, Sanne moest aartsrivale Julia Rick voor zich dulden. In de CWWC  World Ranking staat Sanne echter nog altijd 64 punten vóór Julia.

#TeamNL

Naast deze deelnemers waren er nog meer TeamNL riders aanwezig. Op wakeskate verdedigden Daniël Smits en Nina de Groot het oranje, maar helaas bleef het voor hen bij de LCQ’s.

2019-015 Erepodium Open Men - Dubbel zilver voor TeamNL op E&A Cable Wakeboard 2019 2019-015 Erepodium Open Ladies - Dubbel zilver voor TeamNL op E&A Cable Wakeboard 2019


Bron: CableWakeboard.net. Foto’s NWWB. Fotobewerking uitgelichte afbeelding: Wakeboard Nieuws
Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Instagram van NWWB.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie