web analytics

De kabelaar aan de A6 bij Almere heeft het houtje overgedragen aan het bedrijf dat tot nu toe alleen de horeca aan het Weerwater deed. Vanaf 1 mei a.s. zal Cablepark VIEW Almere de deuren openen en ze hebben errug leuke plannen voor komend seizoen!

2019-003 Cablepark VIEW Almere - logoOp hun website kondigen ze aan dat de baan vernieuwd zal worden en dat er maar liefst 13(!) nieuwe obstakels in het water worden gelegd! Het startdock zal ook worden uitgebreid, waardoor de boarders en skiërs een eigen ‘chill-omgeving’ krijgen. Rondom het cablepark komen verschillende plateau’s, waar je naartoe kunt zwemmen om daar te worden opgepikt door de boot.

En tja, goed bereid duurt tijd. Je moet dus ff wachten tot 1 mei, maar dan krijg je ook wat! De informatie op Waterski Nederland over Cablepark VIEW Almere is bijgewerkt.


Meer informatie: Site van Cablepark VIEW Almere.Facebookpagina van Cablepark VIEW Almere.Instagram van Cablepark VIEW Almere.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie