web analytics

BetuweStrand is dit jaar jarig en daarom wilden ze een wakeboard wedstrijd organiseren. De kabelaar uit Beesd heeft zich echter bedacht, want BetuweStrand annuleert de wedstrijd die komend weekend zou plaatsvinden. Dat meldt de NWWB maandag op haar Facebookpagina.

De bond vindt het jammer dat Beesd deze beslissing heeft genomen, zeker zo kort van tevoren, maar legt zich neer bij de beslissing. Verder beloven ze de reeds betaalde inschrijfkosten zo snel mogelijk te retourneren.

Verder schrijft de bond: “Het organiseren van een wedstrijd vereist best veel werk van verschillende mensen. Dat is logisch en ook heel leuk natuurlijk. Het is dan wel heel fijn voor de organisatie om wat zekerheid te hebben over het aantal deelnemers. Dus als je van plan bent om deel te nemen aan een evenement, zou het superfijn zijn als je ruim op tijd de inschrijving doet.”
Het is iets wat natuurlijk al jaren schering en inslag is bij de sport, jammer dat dit er blijkbaar nu voor zorgt dat het evenement niet doorgaat.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie