web analytics

WOO Sports is een activiteiten tracker voor je smartphone, met jouw wakeboard als controller. Je kunt jouw resultaten vergelijken met die van andere deelnemers en elkaar uitdagen om nog dikkere tricks te doen.

Je monteert een kleine sensor op je wakeboard, dat in de gaten houdt hoe het het wakeboard beweegt. De software op je smartphone analyseert die gegevens en bekijkt dan welke trick je hebt gestickt. Hoe meer tricks, hoe meer punten je scoort! Daarnaast kun je badges unlocken, wanneer je nieuwe tricks doet, of wanneer je een aantal combinaties achter elkaar doet.

Ranglijst

2018-015 WOO Sports trackt jouw dikste tricks met je smartphone - RanglijstenJouw score komt in een ranglijst, zodat je kunt hoe je scoort ten opzichte van andere spelers. Maar wat veel gaver is: je kunt ook profielen van al je vrienden liken en de scores met hen vergelijken! Zo kun je elkaar uitdagen om nog betere tricks te doen, zelfs al is de persoon bijvoorbeeld ergens in Azië.

En met WOO Sports kun je niet alleen jouw wakeboard resultaten bijhouden, maar als je van kitesurfen of snowboarden houdt is het ook te gebruiken.

Simpel in gebruik

2018-015 WOO Sports trackt jouw dikste tricks met je smartphone - wakeboard mountHet systeem werkt erg simpel. Je koopt een WOO voor een slordige 250 euri en monteert het met een mount op je wakeboard. Het apparaatje moet wel opgeladen worden, dus de oplader zit er meteen bij. Daarna download je de app, die beschikbaar is voor Android en iPhone. Je meldt de WOO aan bij je smartphone/tablet en klaar ben je.

Momenteel kun je de nieuwste versie van de WOO sensor in de presale scoren met 50% korting.

2018-015 WOO Sports trackt jouw dikste tricks met je smartphone - selectie WOO Wake, WOO Snow en WOO Kite 2018-015 WOO Sports trackt jouw dikste tricks met je smartphone - activiteiten overzicht WOO Wake 2018-015 WOO Sports trackt jouw dikste tricks met je smartphone - Riders Profiel WOO Wake


Bron: WOO Wake.
Meer informatie: Site van WOO Wake.Facebookpagina van WOO Wake.Instagram van WOO Wake.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeskates voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort