web analytics

De wakesisters Olivia en Arwen van Oosterzee rocken op Good Boards en dat hebben ze te danken aan de Nederlandse importeur QSports Benelux. Dat melden ze op hun Facebookpagina.

De meisjes zijn lekker fanatiek bezig bij Waterski Twente in Enschede! Ze halen ook leuke resultaten op de Noorder Wakeboard Challenge. Zo pakte Arwen de derde en Olivia zelfs de eerste plek bij de eerste tourstop van de NWC in Sneek.

Dat de dames lekker fanatiek zijn is ook Rémon Vonk van QSports-Benelux opgevallen. Hij heeft ze voorzien van een paar mooie Good Boards, zodat ze zich goed verder kunnen ontwikkelen. Arwen koos voor de Tommy Boy, een allround junior wakeboard en Olivia ging voor de Cosma, ook een allround wakeboard.

Good Boards

WakeSisters Olivia en Arwen van Oosterzee rocken op Goodboards - handmade in EuropeGood Boards is een Duits boardmerk, dat innovatieve kiteboards, wakeboards, snowboards en ski’s van hoge kwaliteit produceert. Ze worden met de hand geproduceert in Ammersee, vlakbij München in Zuid-Duitsland. Ze worden in kleine oplages gemaakt, met gebruik van duurzame materialen.

In Nederland, België en Luxemburg worden deze wakeboards geïmporteerd door QSports Benelux. Met de ervaring en kennis die zij in huis hebben, hebben zij in 2010 het merk ‘Goodboards’ opgericht.

Ik wens Olivia en Arwen van Oosterzee en QSports Benelux veel succes met deze sponsordeal.


Meer informatie: Site van QSports-Benelux.Facebookpagina van QSports-Benelux.Geen Instagram.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie