web analytics

Het obstakelpark op het Rutbeek bij Enschede is uitgebreid, want WakeClub zorgt voor een nieuw obstakel bij Waterski Twente. Het is vernoemd naar toprider Sam de Haan, die het afgelopen donderdag officieel in gebruik heeft genomen.

2018-024 Wakeclub zorgt voor een nieuw obstakel bij Waterski Twente, ontworpen in samenwerking met Sam de Haan - Sam de Haan loopt over het obstakelWakeClub bestaat 5 jaar en daarom hebben ze zichzelf dit cadeau gegeven. Het is gebouwd door de Oostenrijkse fabrikant SHAPE Obstacles. De zogenaamde playground combineert een rail met een sloped sidewall en aan de andere kant tablerails op twee hoogtes. Stel je toch eens voor welke dikke tricks jij daarop kunt doen!

Het obstakel is in gebruik

Het obstakel is vernoemd naar Sam de Haan, die het ook als eerste mocht uitproberen. Sjors van de Kerkhof, die op deze cable zijn eerste jaren heeft gevaren, heeft het ook al ff goed uitgeprobeerd. Check hier de foto’s die hij daarvan heeft gemaakt.

2018-024 Wakeclub zorgt voor een nieuw obstakel bij Waterski Twente, ontworpen in samenwerking met Sam de Haan - actiefoto Sjors van de Kerkhof 2018-024 Wakeclub zorgt voor een nieuw obstakel bij Waterski Twente, ontworpen in samenwerking met Sam de Haan - actiefoto Sjors van de Kerkhof 2

Wil je het zelf ook eens uitproberen? Check dan hier alle info over Waterski Twente.


Meer informatie: Site van WakeClub.Facebookpagina van WakeClub.Geen Instagram.