web analytics

Tijdens het afgelopen weekend wist Sanne Meijer de EK-titel en de Superfinal van de Europese Pro Tour te winnen. Maar dat niet alleen: ze ontving ook de Rider of the Year Award 2017!

In het begin van seizoen 2017 was Sanne aan het herstellen van haar schouderproblemen en kon ze amper een houtje vasthouden, toen ze in juni naar Amerika ging om te trainen achter een boot. Via een crowdfundingactie heeft ze het geld daarvoor verzameld.

En dan doorrrrr

2017-048 Sanne Meijer pakt zilver op Cable Wakeboard World Cup 2017 - huldigingDirect daarna deed ze mee aan The World Games 2017, een soort Olympische Spelen voor niet-Olympische sporten. Als enige Nederlandse deelnemer wist ze vol te houden tot de LCQ’s.

In augustus pakte ze goud achter de boot, op het EK in Riga in Letland! In oktober pakte ze op het Shanghai Cablepark een mooie zilveren plak op de Cable Wakeboard World Cup 2017, met maar 2,67 punten verschil met nummer Julia Rick, die goud pakte. Sanne kwam echt goed terug!

Sanne gaf begin 2017 al aan het jaar te willen rocken en dat heeft ze zeker gedaan.

En nu 2018

2018-029 Sanne Meijer overheerst op E&A Wakeboard Boot 2018 - erepodium Open Women met certificatenEn ook 2018 gaat erg goed voor haar. Ondanks dat ze in mei weer een schouderoperatie heeft gehad, pakte ze goud op het EK Boot.

Veel tijd om dat te vieren heeft ze niet, want ze is al meteen weer door naar Milaan, voor het EK kabel, bij Lago del Salto. Het wordt het 12e EK waar ze aan meedoet.

Het is wel te hopen dat haar schouder het volhoudt, want eind juli had ze nog twee flinke crashes in een wedstrijd en afgelopen weekend heeft ze zichzelf ook flink gepusht. Zelf zegt ze hierover op Instagram: “This really frustrates me and makes me sad! Hope the upcoming days will go better and a little more painless!” Tot nu toe gaat ze echter als een kanon.

En dat allemaal met maar één doel: ook in 2018 de beste van de wereld zijn!

Sanne Meijer stockfoto high boardgrab (2017)


Bron: Eigen redactie. Foto’s: socials van Sanne Meijer.
Meer informatie: Geen site.Facebookpagina van Sanne Meijer.Instagram van Sanne Meijer.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie