web analytics

Het weer is al weer prachtig en natuurlijk zijn jullie al weer druk op het water om lekker te wakeboarden. En natuurlijk om je skills weer te verbeteren en uit te breiden! Laat zien wat je kan, in de Noorder Wakeboard Challenge 2018!

Eerste tourstop NWC 2017 was een groot succesDe NWC is bedoeld voor beginnende tot gevorderde wakeboarders. Het vindt plaats op de vier cableparks die in Noord Nederland liggen: in Friesland in Sneek, in Drenthe in Erm (vlakbij Emmen), in Groningen in Veendam en Harkstede (vlakbij de stad Groningen).

Tijdens iedere tourstop verzamel je punten, die meetellen in het eindklassement. Tijdens de laatste tourstop worden dan alle punten opgeteld om te kijken wie de beste wakeboard rider van Noord-Nederland is. Natuurlijk kun je ook gewoon één tourstop meedoen, maar het is natuurlijk wel zo gaaf om alle tourstops te doen. Op die manier leer je andere waterskibanen en ook riders van die banen kennen!Eerste tourstop NWC 2017 was een groot succes - prijsuitreiking Mini Kids

Tourstops Noorder Wakeboard Challenge 2018:


Bron: FB-pagina Noorder Wakeboard Challenge. Actiefoto: Watersportcentre Veendam. Podiumfoto: eigen redactie.
Meer informatie: Site van Noorder Wakeboard Challenge.Facebookpagina van Noorder Wakeboard Challenge.Geen Instagram.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort