web analytics

Maxine Sapulette pakt punten op de eerste tourstop Plastic Playground World Series 2018, door vierde te worden. De andere oranjeriders Sanne Meijer en Sam de Haan moesten haar laten voorgaan.

De Plastic Playground World Series vindt plaats op drie tourstops: van 1 t/m 3 februari in Bangkok op het Thai Wake Park, 12 t/m 14 juli a.s. in London bij Liquid Leisure en 25 t/m 27 oktober op Bali bij Bali Wake Park. Het evenement heeft de beste riders van de wereld, die de dikste cableparks aandoen.

resultaten tourstop 1 #ppworldseries

Sam de Haan deed mee in een deelnemersveld van maar liefst 63 riders. Helaas bleef hij in de voorrondes hangen. Sanne en Maxine deden mee in een deelnemersveld van 19 riders. Zij gingen wel verder naar de halve finales. Hierna werd Maxine Sapulette uiteindelijk vierde en Sanne Meijer daar vlak achter met een vijfde plek.

Ondanks dat Maxine twee keer viel pakte ze toch nog de vierde plek. Ze zegt hierover op haar socials: “Everyone rode so so sick and super stoked I could have been a part of it! ? Now ready to send it and party our tits off.”

De Duitse Julia Rick pakte bij de dames de eerste plek, bij de heren was Daniel Grant uit Bangkok de sterkste rider en bij de jeugd kon de Australiër Mikayo Mundy die titel op naam zetten.


Meer informatie: Site van Plastic Playground World Series 2018.Facebookpagina van Plastic Playground World Series 2018.Instagram van Plastic Playground World Series 2018.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort