web analytics

Jobe innoveert. Om ervoor te zorgen dat hun dealers mee-innoveren, deelt de watersportspecialist uit Heerewaarden kennis met hun dealers. Jobe lanceert trainingsprogramma voor dealers, waarmee ze de status van Jobe Specialist kunnen ontvangen.

Het trainingsprogragramma heet, hoe kan het ook anders, de Jobe Academy. Er is nu een trainingsprogramma over productkennis te volgen, maar in de toekomst wordt dit uitgebreid met een trainingsprogramma over hun dealersite en over marketing.

Trainingsprogramma over productkennis

In 2018-025 Jobe lanceert trainingsprogramma voor dealers - Jobe Specialist Academy logodit trainingsprogramma komen alle Jobe producten voorbij: wakeboards, wetsuits, waterski’s, kneeboard, multi-position boards, sups en nog veel meer. Wanneer de scores 100% zijn, mag een dealer zich Jobe Specialist noemen. Je kunt er dan ook van op aan dat je bij deze dealer een goed advies krijgt over de producten van dit merk.

Ben je Jobe dealer en wil je hier meer over weten? Log dan in op de Jobe dealerdesk.

WakeboardOnline eerste Jobe Specialist

Dat wakeboardwebwinkel WakeboardOnline meer doet dan alleen dozen verschepen, weten vele van jullie al lang. Ze bieden goed advies via WhatsApp, een online advies formulier, telefoon, social media, enz. WakeboardOnline heeft de training gedaan en mag zichzelf als eerste dealer ter wereld Jobe Specialist noemen. Dit benadrukt het feit dat ze scherp blijven om jou het best mogelijke advies te geven.


Meer informatie: Site van Jobe Watersports.Facebookpagina van Jobe Watersports.Instagram van Jobe Watersports.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie