web analytics

Een nieuwe cablewakeboard lineup, een toevoeging aan het internationale ridersteam, nieuwe closed-toe bindingen en nog veel meer: Jobe is klaar voor 2018!

In december presenteerde de Nederlandse wakeboardbakker al de nieuwe line-up voor 2018 en inmiddels zijn de wakeboards en gear ook al verkrijgbaar. Maar er is meer nieuws te melden.

Nieuwe internationale teamrider

Het internationale ridersteam bestond al uit de Nederlanders Sam de Haan, Maxine Sapulette en Marc Kroon. Vanaf dit jaar mag Ruben van Amerongen zich hier ook bij rekenen. Hij was al Jobe rider, maar is nu doorgegroeid naar het internationale riders team. Gefeliciteerd, Ruben!

Jobe Nitro wakeboardbindingen

In maart komt een release van de nieuwe Nitro bindingen. Dit zijn closed toe binden. Je weet wel, van die bindingen die je precies op maat moet kopen en als ze te klein of te groot uitvallen moet je ze weer ruilen. Fout! De Nitro bindingen zijn verstelbaar naar verschillende schoenmaten, waardoor je ook eens je board kunt uitlenen aan een ander. Wat er verder goed is aan deze bindingen? Nog even geduld, in maart horen we meer.

Nieuwe wakeboard lineup

Zoals gezegd lanceerde Jobe in december haar nieuwe wakeboard lineup, die bestaat uit 5 wakeboards.

Allrounders: Breach en Conflict

Vind je die flex wakeboards to soft? Krijg je niet genoeg pop voor je air tricks? Check dan de allrounders van Jobe.

In samenwerking met prorider Dominik Gührs is de Breach opnieuw vormgegeven. De narrowed tip & tail vorm en een hybrid 3-stage rocker maakt de hernieuwde Breach nog sneller. De Hybrid en Triax-technologie maken de Breach flexibel en sterk, voor gemakkelijke locking into presses. Maar wat deze board echt uniek maakt t.o.v. andere wakeboards is de channel-set. Diepe kanalen in het midden voor maximale grip, terwijl je wel een supersmoothe ride overhoudt.

De in samenwerking met Julian Cohen ontwikkelde Conflict staat er ook weer dik op dit jaar. Stabiel maar speels door zijn three-stage rocker: dit board is geschikt om te rijden voor zowel achter de boot als in een park. De gemixte kern is ontworpen met paulownia houten en PU kern, wat resulteert in een zo optimaal mogelijke mix tussen flexibel en sterk.

Voor de rail: Pitch en Concord/Armada

Het zijn echte rail rippers: de Pitch, de Concord en de damesuitvoering van de Concord, de Armada. Alle boards hebben een houten kern voor maximale flex. Ze zijn ook de dunste boards die Jobe heeft te bieden. Verschil is er ook: de Pitch zorgt voor wat meer snelheid en grip.

De nieuwe lineup is al getoond en volgens Jobe waren de reacties erg positief.

Meer nieuws op het water

Er is komend jaar bij Jobe nog meer nieuws op het water te beleven. Ten eerste releast Jobe twee nieuwe wakesurfers, aangezien deze tak van sport nog steeds populair blijft.

Daarnaast komt er een heel innovatief nieuw PWC wetsuit op de markt waar Jobe erg trots op is. Het gaat om de Jobe Detroit jet fullsuit. Dit wetsuit is voorgevormd naar de houding die je op je PWC aanneemt. Daardoor wordt het een stuk comfortabeler om lang op je jetski of waterscooter te zitten. Daarnaast wordt op kritieke impact plekken op het lichaam gebruik gemaakt van 3DO in het wetsuit. 3DO is een techniek die impact ‘verdeelt’ onder zijn totale oppervlak, met als resultaat dat gebieden als je knieën, rug en ellebogen met dit wetsuit beter beschermd zijn dan ooit.

Nu verkrijgbaar

Je merkt het: Jobe is klaar voor 2018 en heeft er zin in! De producten zijn daarom nu ook al verkrijgbaar. Natuurlijk via de Jobe site, maar ook via bijvoorbeeld webwinkel WakeboardOnline.


Bron: Jobe Watersports. Foto’s: Jobe Watersports, tenzij anders aangegeven.
Meer informatie: Site van Jobe Watersports.Facebookpagina van Jobe Watersports.Instagram van Jobe Watersports.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort