web analytics

Jasper van Suchtelen van de Haare wordt gesponsord door WakeboardOnline. Dat is te lezen op de blog van de wakeboard web winkel.

Jasper is al heel wat jaren bezig met wakeboarden, maar het laatste jaar heeft hij flinke vooruitgang geboekt. Goud bij het NK Wakeboard Cable, de Noorder Wakeboard Challenge, The Spin Cup, zilver bij NK Obstacles en de internationale wedstrijd in Sevenum en Lakeside Dutch Fusion, om een aantal hoogtepunten te noemen. En ook opvallend was zijn aanvaring met een drone, tijdens het Lakeside Dutch Fusion.

Je snapt wel dat dit wel opvalt. Het viel in ieder geval Gerrit de Graaf van WakeboardOnline op, die de jonge rider heeft gestrikt voor een sponsordeal. Jasper zal komend seizoen over het water gaan met een Liquid Force Peak met Tao 4D bindingen.

Jasper is er blij mee en zegt op zijn Facebookpagina: “Yeahh such a honor to be working with Wakeboardonline!

WakeboardOnline

Wakeboard webwinkel WakeboardOnline is al meer dan 10 jaar actief. Vijf jaar geleden onderging de webshop een facelift en begon het aan de weg te timmeren met meer aanbod, verbeterde service en diverse testdagen, o.a. bij Waterskibaan Zeumeren. Ook sponsort de webwinkel riders. Devi Sentrop werd door hen i.s.m. Liquid Force Nederland gesponsord en nu dus Jasper van Suchtelen van de Haare.

Jasper van Suchtelen van de Haare

Zoals gezegd is Jasper al een flink aantal jaren geleden begonnen met wakeboarden, bij Blue Bay in het Duitse Heede. Toen dat bedrijf uitbreidde naar Veendam, ging de Groninger daar ook heel wat tijd doorbrengen. Samen met o.a. Sanne Meijer, Sam de Haan, Marc Blauw, zijn zus Iris, Frédérique Kraster en Noah Dalmolen vormen ze al jaren de vaste kern op het lichtbruine water in Veendam. Ook toen Blue Bay de baan in Veendam verkocht aan Watersportcentre Veendam, bleef Veendam de thuisbaan voor Jasper.

Het is duidelijk: Jasper en Wakeboard Online zijn klaar voor 2018. Ik wens hen allen veel succes toe komend seizoen.


Meer informatie: Site van WakeboardOnline.Facebookpagina van WakeboardOnline.Instagram van WakeboardOnline.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort