web analytics

Waterskicentrum De Berendonck heeft duidelijk zin in het nieuwe seizoen en ze zijn er helemaal klaar voor. Er komt een vernieuwd en verhoogd zonneterras, er is een nieuwe site en logo én De Berendonck krijgt een nieuwe funbox met wall.

Het nieuwe obstakel is gebouwd door Wake Pro, een Poolse fabrikant die de laatste jaren flink actief is in Nederland en die in 2016 al een aantal kickers aan De Berendonck heeft geleverd. Het nieuwe obstakel is maar liefst 18 meter lang en combineert een A-frame, wallride en slider in één obstakel. Plenty mogelijkheden dus om jou uit te dagen de dikste tricks te doen.

Zaterdag de 31e gaat de waterskibaan weer open en kan ook jij dit obstakel komen uitproberen.

2018-011 De Berendonck krijgt een nieuwe funbox met wall


Meer informatie: Site van Waterskicentrum De Berendonck.Facebookpagina van Waterskicentrum De Berendonck.Instagram van Waterskicentrum De Berendonck.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort