web analytics

Ook voor wakeboarder Daan Rigter begint seizoen 2018 relaxed, want hij kan dit jaar optimaal beschermd het water op. Daan Rigter wordt gesponsord door Mystic en om dat te vieren heeft hij een dikke video edit online gezet.

Als je Daan ziet wakeboarden, dan kan dat niet missen. Een brede smile op zijn gezicht en vol enthousiastme dikke tricks neerzetten. Vooral de obstakels zijn zijn passie. Dat liet hij zien op het NK Obstacle in Nieuwegein afgelopen jaar, maar dat blijkt ook uit het feit dat hij zelf obstakels bouwt met zijn bedrijf Park Solutions. Ook produceert hij WAXThat boardwax, waarmee je optimaal over obstakels kunt gaan.

gesponsord door Mystic

Maar ja, als je obstakels pakt moet je wel goed beschermd zijn. Met een goede wetsuit, impact vest en helm. En die kun je prima scoren bij Mystic. De twee hebben elkaar gevonden en sinds 1 februari is de samenwerking bekendgemaakt op Daan zijn social media.

video om het te vieren

Maar Daan is niet alleen goed in wakeboarden en produceren van obstakels en wakeboardwax, hij is ook erg goed met video. Hij heeft daarom bij Starwake Cablepark in Italië een trickset laten opnemen door Lex Dekker. Deze beelden heeft hij in elkaar gemonteerd in een dikke video, genaamd “Bonjorno”. Check die video hier:


Meer informatie,
Daan Rigter: Site van Daan Riger.Facebookpagina van Daan Riger.Instagram van Daan Riger.
Mystic: Site van Mystic.Facebookpagina van Mystic.Instagram van Mystic.