web analytics

Heb je Zondag met Lubach gezien en ga jij ook je Facebook account opheffen? Maar wil je wel op de hoogte blijven van het wakeboard nieuws uit Nederland e.o.? Bye Bye Facebook, Hello Wakeboard Nieuws Nieuwsbrief!

Facebook legt veel persoonlijke gegevens van jou vast. Heel veel. Zo veel, dat Facebook waarschijnlijk meer van je weet dan jouw beste vriend(in). Lubach trok hierover aan de bel tijdens zijn uitzending van 8 april 2018. Hij gaat woensdagavond om 20.00 uur zijn Facebookpagina’s opheffen. En hij roept iedereen op om dat ook te doen!

Maar Wakeboard Nieuws dan?

Maar hoe moet je dan op de hoogte blijven van het wakeboardnieuws uit Nederland? Dat kan met de Wakeboard Nieuws Nieuwsbrief! Je kunt je eenvoudig abonneren, zonder dat meneer Zuckerberg daar aan verdient. En als ik nieuws op de site heb geplaatst, krijg je die dag om 17.00 uur keurig een e-mailtje met de update!

En nee, ik ga je niet plat spammen. En nee, ik ga je adres niet doorverkopen. Jouw e-mail adres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief mee te versturen. En ik heb alleen je e-mail adres nodig, je hoeft zelfs niet je naam er bij te zetten.

Geef je dus NU op voor de nieuwsbrief! En mis niets meer. Anoniem.


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van Bye Bye Facebook.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort
  • Geen evenementen bekend.