web analytics

De kabelaar vlakbij de stad Groningen is aan het nieuwe seizoen begonnen. En dat zullen we weten ook: Break Out Grunopark breekt los in mei, met flink wat activiteiten!

Break Out Grunopark breekt los in mei - posterDe kabelskibaan is dan misschien één van de oudste van het land, dat wil niet zeggen dat er altijd dezelfde mensen boarden. Sterker nog: in mei zet de exploitant zich flink in om iedereen het donkerbruine water van het Grunomeer op te krijgen.

Lessenreeks kids

In de meivakantie organiseert Break Out Grunopark een lessenreeks voor kids. Je leert waterskiën en als je dat onder de knie hebt kun je door voor het wakeboarden. Op iedere werkdag kun je 2 uur lang het water op, dus heb je het daarna ook meteen goed in de benen.
De kosten hiervoor zijn € 99,-, inclusief goede begeleiding en materialen.

Lessenreeks voor iedereen

Ben je niet zo kidderig meer, maar wil je wel leren waterskiën en/of wakeboarden? Kom dan 6 zondgochtenden achter elkaar, tussen 11 en 12 uur. Je leert alle ins en outs van het waterskiën en wakeboarden.
De kosten hiervoor zijn € 75,- voor 6 lesweken, inclusief goede begeleiding en materialen.

Ladies Night

Ben je een dame en vind je het een beetje eng om tussen allemaal mannen het waterskiën of wakeboarden te leren? Of vind je het gewoon gezelliger om dat met andere boardbabes te doen? Kom dan naar de Ladies Nights die op iedere vrijdag van 18 tot 19 uur plaatsvinden. Je kunt een meimaandkaart scoren voor € 70,- en dat is inclusief materialen en een borrel per avond.

Wakeboard Testdagen

Op 13 en 20 mei organiseert Break Out Grunopark wakeboard testdagen. Ben je nog op zoek naar een nieuw wakeboard? Of wil je checken welk wakeboard het beste bij jou past? Er is een arsenaal Liquid Force wakeboards aangerukt, die je naar hartelust kunt uitproberen. Want als je meld je hier aan, geef je hier optwee uur boekt bij de receptie, dan mag je de hele dag het water op!

Opgeven

Opgeven kan door te bellen met 050-5411706, of via info [a] breakout-grunopark.nl.


Meer informatie: Site van Break Out Grunopark.Facebookpagina van Break Out Grunopark.Instagram van Break Out Grunopark.