web analytics

In Alphen aan den Rijn is begonnen aan het nieuwe wakeboard- en waterskiseizoen. En dat doen ze onder een andere naam! 0172 Wake Park wordt Wet ’n Wild WakePark en daarmee keren ze weer terug naar hun oude roots.

De waterskibaan op de Zegerplas heette namelijk eerder gewoon Wet ’n Wild. Nadat het hoofdgebouw was afgebrand en het bedrijf van eigenaar wisselde, werd de kabelskibaan hernoemd naar 0172 Wake Park en ging de horeca verder onder de naam Wet ’n Wild Social Club. Nu komen de bedrijfsonderdelen weer dichter bij elkaar, nu het wake park officieel weer Wet ’n Wild WakePark heet.

Dikke plannen

Niet alleen een nieuw seizoen en een nieuwe naam: ook nieuwe ambities zijn aangekondigd. Het is de bedoeling dat ieder jaar het obstakelpark vernieuwd en uitdagender gemaakt. Alleen voor dit seizoen wordt beloofd dat verschillende obstakels zullen worden gerestaureerd en dat er binnenkort nog twee nieuwe transfer-kickers bij komen! En daarmee is de crew nog niet uitgetekend en geknutseld, zo zeggen ze het zelf. Dat belooft dus veel moois.


Meer informatie: Site van Wet 'n Wild WakePark.Facebookpagina van Wet 'n Wild WakePark.Instagram van Wet 'n Wild WakePark.
Aanbevolen
WakeboardOnline End of Season SALE - Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod voor de beste prijs!
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort