web analytics

Afgelopen zondag vond de eerste tourstop van de Liquid Force Cable Tour 2017 plaats bij Down Under in Nieuwegein. Check hier de uitslagen Liquid Force Down Under Open 2017.

2017-026 Liquid Force Down Under Open 2017, actiefoto copyright Marcus Valance PhotographyHet was beter weer dan vorig jaar en er waren ook nieuwe rails in het water. Kortom: dit was weer een prima comp. Adyen deed deze keer voor het eerst mee bij de Pro Men en pakte daar een respectabele vierde plek. We zijn benieuwd om te zien wat hij dit jaar nog meer voor moois gaat laten zien!

Resultaten op een rij

Hier de uitslagen Liquid Down Under Open 2017 in een overzicht:
2017-026 Uitslagen Liquid Force Down Under Open 2017

En doorrrr….

Zoals gezegd was deze competitie de eerste tourstop in de Liquid Force Cable Competition Tour 2017. De deelnemers moeten op 25 juni al meteen weer aan de bak, want dan is de Wakeboard BOK bij Burnside Cablepark in Emst. Voor meer informatie over de complete wakeboard competitie klik je hier.


Meer informatie: Geen site.Facebookpagina van Liquid Force Nederland.Instagram van Liquid Force Nederland.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable en boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie