web analytics

In het Letse Riga werd afgelopen weekend Sanne Meijer Europees Kampioen achter de boot! Ze won met een flink puntenverschil op de nummer 2.

Sanne had een goed begin, want meteen tijdens de kwalificaties plaatste zij zich meteen voor de superfinales op vrijdag en de finales op zaterdag. Deze wist ze met een ruime voorsprong van 16.89 punten te winnen, waardoor ze het Europese goud mee naar huis mocht nemen.

#TeamNL

Oranje werd op het EK Wakeboard Boot 2017 vertegenwoordigd door Sanne Meijer (Open Ladies), Thomas Bouwhuis (Open Men), Rutger Bergman (Junior Men), Mark Bouwhuis (Junior Men), Johann Overmeer (Junior Men), Louis Overmeer (Boys), Dinand Last (Boys) en Maarten van der Ven (Veterans Men). Hoewel iedereen mooie resultaten neerzetten in de voorrondes, wisten alleen Sanne, Maarten en Johann de finales te halen. Maarten en Johann misten het erepodium net, maar Sanne duidelijk niet.

Resultaten finales #TeamNL  finalisten

De complete uitslagen zijn te bekijken via de IWWF E&A website, hier de resultaten van de TeamNL finalisten.

2017-041 Uitslagen TeamNL op Europees Kampioenschap EK Wakeboard Boot 2017
Iedereen gefeliciteerd met deze resultaten!

Comeback voor Sanne Meijer

Het mooie resultaat dat Sanne Meijer op dit EK haalde is extra mooi, omdat het de comeback van de wakeboardster compleet maakt. Door een schouderblessure die ze tijdens het WK Boot in 2015 opliep, heeft ze flink moeten revalideren. Nog maar een jaar geleden lag ze nog in het ziekenhuis voor herstel hiervan.

Na een stevig revalidatieprogramma en een verblijf in Amerika, deed ze een maand geleden al weer mee aan de World Games, de onofficiële Olympische Spelen. Hier strandde ze nog in de LCQ’s. Dat Sanne Meijer Europees Kampioen achter de boot is geworden heeft daarom extra waarde voor haar.


Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Geen Instagram.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie