web analytics

Het is vandaag en morgen spannend, omdat Sam de Haan en Sanne Meijer op Cable Wakeboard World Cup 2017 voor #TeamOranje meedoen. En ze gaan voor goud!

Vooral Sam kan wel wat succes gebruiken, want hij staat niet meer op de eerste plek in de IWWF wereldranking. En Sanne is natuurlijk ook supergemotiveerd om op het wereldtoneel te laten zien dat ze ook aan de kabel weer helemaal terug is van weggeweest!

Het evenement wordt georganiseerd in China, op het cablepark van Bi Hai Jin Sha Water Park in Shanghai City. De in 2014 gebouwde vijfmast installatie heeft uitzicht op de Hangzhou baai, die 2017-047 Sam en Sanne op Cable Wakeboard World Cup 2017 - Sanne Meijeruitmondt in de Oost-Chinese Zee. Naast de twee Nederlandse riders is er nog een Nederlander bij aanwezig: Sebastiaan Huizinga is hoofd jurylid op het evenement.

Mooie resultaten

Die motivatie kun je zien in de mooie resultaten. Zowel Sam als Sanne pakten de eerste plek in hun heat. Hierdoor zijn ze meteen door naar de finales, die morgen worden georganiseerd. Volg het evenement live hieronder, of via de competitiepagina op Cablewakeboard.net.


Klik hier om in fullscreen te kijken.


Bron: CableWakeboard.net. Foto Sanne Meijer: FB-pagina Sanne. Foto Sam de Haan: Andreas Kreiter.
Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Geen Instagram.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie