web analytics

Zaterdag was Sam de Haan op het Welsh Wakeboard Open three star contest bij Glasfryn Wake Parc. Sam de Haan pakte goud in Wales en daarmee ook de eerste plek in de CWWC ranglijst.

Glasfryn Wake Parc ligt helemaal in het oostelijke deel van het hoofdeiland van Groot Brittannië, in de plaats met de prachtige (maar onuitspreekbare) naam Pwllheli. Er zijn drie tweemasters en op eentje daarvan vond deze driesterren wedstrijd plaats, waarbij naast de 400 punten ook € 3536 aan prijzengeld te verdelen was.

Oranje goud

Sam de Haan deed hier aan mee en ondanks dat het deelnemersveld niet zo heel groot was (20 in totaal), wist Sam wel het goud en daarmee waardevolle punten voor de CWWC ranglijst in de wacht te slepen. En dat was helemaal geen gek idee, want hiermee is hij de nummer 1 wakeboard rider in de CWWC wereldranglijst geworden! Laten we hopen dat hij deze topplek kan vasthouden. Het kan nog tot en met 31 december a.s. veranderen.

Toch was Sam niet de enige Nederlandse deelnemer. Milo McAfferty deed ook mee met Open Men en haalde vierde plek. België was ook vertegenwoordigd op het evenement. Casper Van Hemelryck-Bray pakte zilver bij de Boys en Oliver Van Nueten werd 6e met Junior Men.
Allemaal gefeliciteerd met deze prestaties!

Uitslagen Welsh Wakeboard Open three star contest

Klik/tap op het overzicht om in te zoomen.


Bron: Cablewakeboard.net. Foto: Casper Van Hemelryck-Bray
Meer informatie: Site van Glasfryn Cable Park.Facebookpagina van Glasfryn Cable Park.Geen Instagram.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie