web analytics

Afgelopen weekend was Oranje erg succesvol op Wakelake Golden Trophy 2017 in Bratislava! Goud bij Open Men, zilver bij Open Ladies en brons bij Junior Ladies en Open Men Wakeskate.

De Wakelake Golden Trophy 2017 was een internationale 4 sterren wedstrijd. Hiermee waren 600 punten te verdienen voor de CWWF wereldrangorde. Het werd georganiseerd door Wakelake in Bratislava, Slovakije.

eremetaal voor Team Oranje

Sam de Haan pakte op dit evenement echt even zijn kans, want hij pakte met zijn goud flink wat punten mee en is nu de derde rider in de CWWF Top 5!

Bij Open Ladies miste Maxine Sapulette op een haar na het goud: de Duitse Vanessa Weinhauer won met slechts 1/3 punt verschil! Dit maakt haar zilver een beetje bitter, maar aan de andere kant is het wel een topprestatie als je zo dicht bij goud komt. Bij de Junior Ladies stond Iris van Suchtelen van de Haare haar mannetje, want ze nam brons mee naar huis.

Wakeskate

Voor het onderdeel Wakeskate deden ook Nederlandse riders mee. Daniël Smits pakte hier brons! Het is duidelijk dat deze het niveau van deze tak van sport in Nederland ook steeds meer stijgt.

Uitslagen

Hier zie je alle resultaten van de Nederlandse wakeboard riders op een rij. Klik/tap op het overzicht om te kunnen inzoomen.

Check hier de finale run van Open Men:


Meer informatie: Site van Wakelake.Facebookpagina van Wakelake.Geen Instagram.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie