web analytics

De Groninger Noah Dalmolen heeft vorig jaar flink vooruitgang geboekt. Dat is niet onopgemerkt gebleven, want dit seizoen wordt Noah Dalmolen gesponsord door O’Brien en Prolimit.

Kubus Sports, die deze merken voor de Benelux importeert, heeft de cablewakeboarder op contract gezet en hem voorzien van een O’Brien wakeboard+bindingen en Prolimit wetsuits. Noah is helemaal stoked: “I love it”, schrijft hij op zijn Facebookpagina. Hij zal zijn nieuwe gear alle hoeken laten zien van zijn homecable Watersportcentre Veendam en bij tweemaster Wake Park Groningen.

O’Brien en Prolimit

O’Brien is in Nederland misschien niet enorm bekend, maar het is een wereldspeler op het gebied van wakeboards. In hun ridersteam vind je topriders als CK Koester, David O’Caoimh en ook de Nederlandse bootboarder Max van Helvoort vaart al een aantal jaren op zo’n gers plankje.

Ook Prolimit is een wereldspeler. Niet alleen op het gebied van wakeboarden, maar ook bij het kitesurfen, suppen en windsurfen varen diverse topatleten met deze wetsuits over het water.

Kubus Sports

Kubus Sports is importeur van materialen voor diverse sporten, o.a. voor hockey, zeilen, windsurfen, kitesurfen, enz. Op de NWWB LIVE ledendag was de importeur ook aanwezig en werd al aangekondigd dat men flink aan de slag wil op wakeboardgebied.

Ik wens alle partijen veel succes in het nieuwe seizoen.


Meer informatie: Site van Kubus Sports.Facebookpagina van O'Brien Benelux.Geen Instagram.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie